Αναστασιάδης τέλος από την Εθνική, Ουζουνίδης και Δέλλας υποψήφιοι

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική ομάδα καθώς ο Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και αποτελεί παρελθόν. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς και ο βοηθος του στον πάγκο της Εθνικής Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης προσελήφθη στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

Tο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πλέον είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και από την Ελλάδα έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Τραϊανού Δέλλα που θα μπορούσαν κάλλιστα να απασχολήσουν την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εκτός κι αν αποφασισθεί να πάνε σε λύση ξένου προπονητή, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

To Top