ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Έπρεπε να αποζημιώσουμε τον πικραμένο κόσμο του Άρη”

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε στο ματς με τον Εορδαϊκό, στο οποίο ο Άρης σφραγίζει την άνοδο, για την εμπειρία της Γ’ εθνικής και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Το να κάνουμε κωλοτούμπες για το αυτονόητο δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Άρη. Την τελευταία πενταετία και ειδικά πέρσι ο κόσμος του Άρη υπέστη ταλαιπωρία, έχασε την περηφάνια του με όλη αυτήν την κατάσταση και είναι πικραμένος και αηδιασμένος. Έπρεπε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου για να τον αποζημιώσουμε. Ο Άρης είναι για άλλα πράγματα και στόχους. Ελπίζουμε ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα ζούμε την ίδια διαδικασία για την άνοδο στη Super League ώστε μετά να μιλάμε για άλλα πράγματα».

Για τη φετινή εμπειρία της Γ’ Εθνικής: «Ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία. Οι συνθήκες δεν ήταν για ποδόσφαιρο. Σε πολλά γήπεδα συναντήσαμε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και εγκαταστάσεις. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο φέτος. Ο Άρης έχει τεχνίτες παίκτες και τα γήπεδα δεν βοήθησαν».

Για τη νέα σεζόν: «Από μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με τη βοήθεια όλων, του κ. Καρυπίδη που είναι η κεφαλή, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου που είναι η δύναμη της ομάδας, γιατί φροντιστές, παίκτες, προπονητές έρχονται και παρέρχονται, θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει την ίδια κατάληξη. Όπως φέτος φτιάξαμε μια ομάδα Β’ Εθνικής έτσι και του χρόνου πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα επιπέδου Super League ώστε να ανεβούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αν και η Β’ Εθνική είναι πολύ δύσκολη κατηγορία».

To Top