ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος για Τζεμπούρ, Μπουγκέρα και πρωτάθλημα: «Να μας κρίνουν όλοι στο τέλος!»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την φετινή προσπάθεια, τα μέχρι στιγμής ματς των “κιτρινόμαυρων” στο πρωτάθλημα, αλλά και τη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena FM”:

«Το θέμα είναι όταν μιλάς να λες και κάτι. Tα δυο αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν αυτά που θέλαμε όλοι. Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο. Έχουμε παίξει μόνο δυο παιχνίδια. Ο σκοπός μας είναι όταν το Μάιο τελειώσει το πρωτάθλημα, να έχουμε κερδίσει την άνοδο.

Αποτελέσματα άσχημα θα ξανάρθουν, θα παίζουμε καλά και θα κερδίζουμε γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εσείς μπορείτε να μου πείτε μία ομάδα με 5 μήνες προετοιμασία που θα πηγαίνατε να τη δείτε να παίζει μπάλα; Ας πούμε ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να είναι;

Ή ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε με καλύτερες προϋποθέσεις και έχασε από Ομόνοια και Ξάνθη. Εκεί δηλαδή τι πρέπει να πούμε;

Εδώ στην Ελλάδα συνηθίζεται να έχουμε φωστήρες που τα ξέρουν όλα. Σαν Άρης προετοιμαζόμαστε να κερδίζουμε το κάθε ματς. Παίζει όμως και ο αντίπαλος που πάντα έχει ένα έξτρα κίνητρο με τον Άρη.

Είχαμε τη διακοπή, που όταν μια ομάδα δεν ξεκινάει όπως πρέπει, αυτή είναι ευεργετική. Ηρεμήσαμε, δουλέψαμε και αυτό φάνηκε και με τη Βέροια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θέλει υπομονή.

Έρχομαι στη θέση των φιλάθλων και τους καταλαβαίνω. Λέω όμως ότι στο τέλος θα έχουμε κάνει το καθήκον μας. Δε δινω υπόσχεση δεν είμαι πολιτικός. Αυτό μπορώ να πω σαν δέσμευση.

Για τον Μπουγκέρα. Όταν με το καλό έρθει ο κύριος Καρυπίδης, θα δούμε τι μπορεί να γίνει για το καλό της ομάδας. Ο Τζεμπούρ είναι απώλεια που είναι τραυματίας ακόμα.

Άμα έχεις την ευλογία του Θεού μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου. Αν όμως δεν κουνήσεις και εσύ το δάχτυλό σου δε γίνεται. Δεν μπορείς να το αφήσεις μόνο στο Θεό.

Κάποιες φορές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον πρόεδρο να είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή. Είναι οι άλλοι πρόεδροι όλοι, όλη την ώρα στην ομάδα τους;”.

To Top