ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Δεν πρέπει να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους στον Άρη – Θα κάνουμε ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας”

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αναφορικά με τον Άρη αναφέρθηκε στον εξωαγωνιστικό “αγώνα” που γίνεται, ενώ έδωσε και το στίγμα του ρόστερ της επόμενης περιόδου: 

“Έχει τελειώσει η άνοδος. Δεν γίνεται όταν είσαι ο Άρης να χαίρεσαι γιατί έκανες το αυτονόητο. Μπράβο όμως μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν. Πλέον έχουμε μπει στην υπόθεση της εκκαθάρισης. Υπάρχουν ομάδες που δίνουν οντότητα στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους με αυτές τις ομάδες. Θα κάνουνε μια ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Θα ενισχυθούμε αρκετά για να μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 58χρονος κόουτς.

Παράλληλα, ερωτήθηκε και για το ματς της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ, τονίζοντας: “Παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε η Λίβερπουλ με αποτέλεσμα να χάνει με 2-0 αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Ειλικρινά κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή όταν δέχθηκε και το τρίτο γκολ. Σε αυτό το κομμάτι θύμισαν Γερμανούς. Οι άγγλοι πάλεψαν μέχρι το τέλος. Δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Ωστόσο εμένα μου έκανε εντύπωση ότι καμία ομάδα δεν έδειξε σοβαρότητα στην άμυνα. Η Ντόρτμουντ έχει υπέρ της το 3-1. Και δεν έκανε κάτι. Και συνέχισαν να παίζουν ψηλά και οι δύο ομάδες. Είδαμε επίσης πόσο πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι παίζουν οι στημένες φάσεις στο παιχνίδι αυτό”.

To Top