ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Δύσκολη χρονιά, αλλά θα πετύχουμε τον στόχο – Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη”! (video)

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδειξε σίγουρος για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, αν και παραδέχθηκε ότι η χρονιά είναι δύσκολη φέτος, πιο δύσκολη από την περσινή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη.

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστώ για την παρουσία του σήμερα εδώ, να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Superleague», τόνισε αρχικά, για να εξηγήσει πως:

«Όλοι μαζί, και η διοίκηση και οι παίκτες, θα συμβάλλουν, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας θα είναι πιο δύσκολη φέτος στη Football League:

«Οπωσδήποτε ισχύει αυτό, καθώς η Football League είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Γ΄ Εθνική και ως εκ τούτου έχει περισσότερες δυσκολίες», ενώ σχετικά με το αν είναι ευχαριστημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, είχε να πει:

«Το ότι υπήρξε μία καθυστέρηση στον σχεδιασμό είναι γεγονός. Είναι πράγματα που τα ξέρουμε και τα γνωρίζουμε. Δεν είναι φετινά. Έπρεπε μία συγκεκριμένα διαδικασία να γίνει πέρυσι και δεν έγινε. Δεν ευθύνεται ούτε ο κ. Καρυπίδης και κατ΄ επέκταση ούτε εγώ. Αυτή η διαδικασία έπρεπε να γίνει πέρυσι».

Για το πόσους παίκτες θα αποκτήσει από εδώ και πέρα ο Άρης, ο Νίκος Αναστόπουλος υπογράμμισε:

«Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε διαδικασία ονομάτων και αριθμών. Όποιος παίκτης είναι να έρθει, θ’ ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο Τύπου. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έμαθα πως αν κάποιος, δεν υπογράψει δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Είχαμε πρόσφατα παραδείγματα», ενώ αναφορικά με το αν και φέτος στόχος είναι του Αγ. Νικολάου οι «κίτρινοι» να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, χαμογέλασε:

«Εμένα μου αρέσει το χιούμορ, όπως ξέρετε. Στόχος είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσουμε την άνοδο.

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις του Άρη φέτος στο κύπελλο:

«Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ο Άρης έχει επιτυχία. Δεν θ’ αδιαφορήσουμε για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα παίξουμε την μπάλα μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Ακούστε αναλυτικά εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου για τη νέα χρονιά:

To Top