ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Η ομάδα μαθαίνει στα δύσκολα – Η νοοτροπία μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς”

Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων” στο σημερινό φιλικό.

«Βγάλαμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο φιλικό, με μια πολύ έμπειρη ομάδα. Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν πολύ καλή και παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε δύο τομείς. Στην διάθεση και στα λάθη. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη, γιατί μας επηρέασε η κούραση. Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Σήμερα όμως είχαμε φρεσκάδα και κάναμε λιγότερα λάθη. Παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Το παιχνίδι με την Ξάνθη με το σημερινό ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Μέσα από τα παιχνίδια θα βρούμε τον σχηματισμό μας, θα δούμε σε ποια θέση ταιριάζει ο κάθε παίκτης. Είχαμε φάσεις και στα δύο ημίχρονα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα στημένο, έπειτα από μια κακή συνεννόηση. Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος σήμερα από το γήπεδο γιατί είδε την ομάδα ανταγωνιστική, χωρίς να είναι 100% έτοιμη. Από εδώ και πέρα ό,τι φιλικό θα γίνει θα το παίξουμε θα είναι με ομάδες τις κατηγορίας μας». Είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν σταμάτησε την προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ:

«Η ομάδα μαθαίνει στα δύσκολα. Εμείς έχουμε μια νοοτροπία που θέλουμε να κερδίσουμε. Σε περίπτωση που ο αντίπαλος είναι καλύτερος προσπαθούμε να μην χάσουμε τουλάχιστον.

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα:

«Θα δούμε. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει πάντα με γνώμονα την ομάδα και τα οικονομικά της. Θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις, εκεί πάνω θα εστιάσουμε. Εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις θα προχωρήσουμε».

Τι είπαν με τον Στραματσόνι:

«Δεν με πρόλαβε σαν παίκτη γιατί είναι λίγο μικρός. Είναι αξιόλογος προπονητής, έχει επιτελέσει έργο. Είναι πολύ βελτιωμένος συγκριτικά με πέρυσι. Μου είπε ότι με θυμήθηκε και μου είπε να πάμε να φάμε, αν βρεθώ στην Αθήνα».

Αν αυτό το στυλ παιχνιδιού θα εφαρμοστεί και στην διάρκεια της χρονιάς:

«Σίγουρα θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε, την δεδομένη χρονική περίοδο, 90 λεπτά να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να πιέσουμε και όταν θα παίρναμε την μπάλα να φεύγαμε μπροστά. Είμαστε πάρα πολύ βελτιωμένοι σε αυτή την σειρά των παιχνιδιών με ομάδες της Superleague, είχαμε την καλύτερή μας εμφάνιση σήμερα. Δικαιούμασταν ένα γκολ βάσει της εικόνας που παρουσιάσαμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την δουλειά να βγάλουμε αποτελέσματα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

To Top