ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Να τους κρεμάσουμε; Το να… κλαίμε δεν έχει κανένα κέρδος”

Φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την Καλλιθέα, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, που οδήγησαν τους “κιτρινόμαυρους” στην ήττα-ντροπή από τον αθηναϊκό σύλλογο.

“Δυστυχώς το 2017 δεν ξεκινήσαμε καλά, με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε με δύο γκολ, αλλά το χάσαμε. Κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Δεν βρεθήκαμε στην μέρα μας στα τελειώματα. Στην πρώτη επίθεση της Καλλιθέας φάγαμε το γκολ . Δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο κυνηγούς και με τα εξτρέμ. Το να κλαίμε δεν έχει καμία σημασία τώρα και κανένα κέρδος. Εύχομαι η Καλλιθέα να έχει και στα επόμενα ματς αυτή την εικόνα. Είναι νεανική ομάδα, τα παλεύει τα ματς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, δεν τους δώσαμε χαρά, έχουμε δρόμο, την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Παναιγιάλειο», τόνισε αρχικά ο 58χρονος προπονητής.

Για την ανικανότητα να σκοράρουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη: « Ο Ίλιτς και όλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες. Μας έλειπε το τελείωμα. Από εντυπώσεις δεν χρειαζόμαστε, θέλουμε τους βαθμούς. Σήμερα μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει και ήταν ο Άρης. Ψυχραιμία, ηρεμία, ξέρουμε να διαχειριστούμε τις ήττες,. Ότι είναι να γίνει θα γίνει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο. Όχι αποφάσεις εν θερμώ, μόνο με καθαρό μυαλό. Να τους κρεμάσουμε τους παίκτες; Δεν γίνεται. Το ματς κρίθηκε από τις ευκαιρίες. Απογοητευτήκαμε. Πιέζαμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ”.

To Top