ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Μειονέκτημα η απουσία του κόσμου, για τις μεταγραφές εγώ αποφασίζω!”

Στην απουσία του κόσμου από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στις μεταγραφές, αλλά και στην περίπτωση του Σέρχιο Κόκε στάθηκε στη σημερινή media day  ο Νίκος Αναστόπουλος.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασίας της ομάδας: “Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα με ένα μειονέκτημα την απουσία του κόσμου, ξέρουμε πόσο κοντά είναι στην ομάδα,πόσο υπολογίζουμε στην βοήθεια του. Ήμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε, να ξεκινήσουμε με το δεξί για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο όσο πιο γρήγορα γίνεται”

Για τα συναισθήματα του: “Νιώθω πάρα πολύ ωραία, όμορφα, άνετα, έρχομαι σε ένα περιβάλλον που το γνωρίζω, πάλι με το ίδιο πρόβλημα. Τότε οι αγωνιστικές ήταν εννέα κεκλεισμένων, τουλάχιστον τώρα έχουμε μόνο το ερχόμενο Σάββατο και σε κάθε παιχνίδι εντός ή εκτός θα έχουμε τον κόσμο. Θα είναι οδηγός ο κόσμος στην προσπάθεια που θα κάνουμε”.

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: “Ήμαστε αρκετά δυνατοί στην επίθεση με Κυβελίδη, αν προκύψει κάτι καλό στην πορεία, οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31/10, αν το έχει η αγορά θα το εξετάσουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει ο ποδοσφαιριστής, μόνο αν είναι ανάγκη όχι για να κάνουμε απλά μεταγραφές”.

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: “Έτοιμη δεν μπορεί να είναι, ούτε μήνα δεν έχει που ξεκινήσαμε, η προετοιμασία μας είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Σαββάτου. Άλλο η προετοιμασία για όλη την χρονιά, άλλη για το Σάββατο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ να ζητάω πίστωση χρόνου, είναι ξεκάθαρο”

Για το θέμα του Κόκε: “Έχουν γραφθεί πολλά, με τον Κόκε δεν έχω μιλήσει, τον ξέρω σαν παίκτη, δεν έχω καμία επαφή. Σαν παίκτη τον γνωρίζω, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία επαφή και θα κρίνω εάν κι εφόσον μπορεί, αν θα έρθει ή όχι. Διάβασα ότι έδωσα “OK”, ποιος το έδωσε αυτό; Εγώ αποφασίζω ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει. Η αρχή μου είναι εγώ ανακοινώνω στον παίκτη αν θα φύγει, δεν βάζω κανέναν. Δεν είναι θέμα ποσοστών, θα κάνω μια συζήτηση, θέλω να τον βοηθήσω να επανέλθει, εγώ θα το πω στον Κόκε”.

To Top