ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστόπουλος: «Να πάρει τίτλους και να γράψει ιστορία ο Άρης, τα αποτελέσματα μιλάνε για τον Καρυπίδη»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος και νυν της Καλαμάτας μίλησε με αφορμή την άνοδο της ομάδας του από την Football League.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την άνοδο του με την Καλαμάτα:

Άμα δουλεύεις, εκπληρώνεις και τον στόχο. Μόνο μέσα από την δουλειά μπορεί να εκπληρωθεί ο στόχος, ομαδικός ή ατομικός, η δουλειά είναι το μυστικό. Να έχεις μία διοίκηση που σου παρέχει ασφάλεια για τα χρήματα, τις πληρωμές. Από την στιγμή που υπάρχει συνέπεια, πλάνο και σταθερότητα, ο στόχος αργά ή γρήγορα θα εκπληρωθεί. Η Καλαμάτα 49 χρόνια δεν είχε πάρει τίτλο σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, όσο και να αντιπαθείς κάποιον η ιστορία δεν μπορεί να σβηστεί ποτέ.

Για την νέα σεζόν στην Καλαμάτα:

Πριν δέκα μήνες βάλαμε τον στόχο και πλέον τον εκπληρώσαμε. Τώρα έχουμε έναν δεύτερο στόχο, για να πάμε με χαμηλούς τόνους, καλές επιλογές παικτών και διοίκηση που παραμένει ίδια. Η κατηγορία είναι δύσκολη, και με αυτό το σκεπτικό θα βαδίσουμε και για την νέα χρονιά.

Για την χρονιά που δεν ανέβηκε ως προπονητής του Άρη:

Στον Άρη έκανα τρεις σεζόν, στις δύο ανέβηκα. Για την μία δεν θέλω να ξύσω πληγές, κάποια στιγμή θα δώσω απάντηση.

Για τον φετινό Άρη:

Το να λέμε ότι βγήκε τρίτος είναι καλό, αλλά δεν είναι ο στόχος αυτός. Ο Άρης θα πρέπει να κυνηγάει και τίτλους, έτσι γράφεις ιστορία, όχι απλά παίζοντας καλή μπάλα, αυτό δεν φτάνει. Κανένας δεν θυμάται την καλή μπάλα, μόνο τους τίτλους. Κατά τα άλλα ο Άρης ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε απόδοση και βαθμούς. Ήταν μία ομάδα που είχε συνέπεια στο αγωνιστικό κομμάτι, είχε μία σταθερότητα και μία πάρα πολύ καλή πορεία. Αυτό αποτυπώνεται από τα αποτελέσματα.

Για το αν ο Άρης μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό:

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, είναι ένα σκαλί πάνω από όλες τις ομάδες. Υπάρχει ο κ.Μαρινάκης, υπάρχει ένας καλός προπονητής όπως ο Μαρτινς. Οι προσθαφαιρέσεις είναι λίγες και υπάρχει κορμός. Αλλά επειδή συμβαίνουν όλα αυτά δεν σημαίνει κάτι, τι να κάνουμε, να τα παρατήσουμε επειδή υπάρχει ο Ολυμπιακός; Ο Άρης έχει ένα DNA που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Στην β’ Εθνική φέραμε 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Χαριλάου για το κύπελλο.

Για την ανανέωση του Μάντζιου:

Μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις, μόνο έτσι μπορείς να γίνεσαι καλύτερος. Αν δεν έχεις έναν σταθερό προπονητή τι θα κάνεις; Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έπραξε σωστά.

Για τον Μήτρογλου:

Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν μετράει το τι ήσουνα, αλλά το τι είσαι τώρα. Και εγώ «ήμουνα» τώρα μπορώ; Το θέμα είναι ότι ο Μήτρογλου πρέπει να ξεπεράσει την απουσία που είχε. Στο πρώτο εξάμηνο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, αλλά πιστεύω ότι έκανε πολύ σωστά που έμεινε. Θα ξεκινήσει από την αρχή και σωστά και είναι στο χέρι του να δείξει ότι είναι ο Μήτρογλου που όλοι θέλουμε.

Για το Europa Conference:

Ο Άρης πρέπει να μπει στους ομίλους, φυσικά δεν είναι εύκολο, δύσκολο είναι. Αλλά ο Άρης πρέπει να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους. Πέρυσι υποτίμησε την Κοβαλίβκα.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Αυτά που μετράνε είναι τα αποτελέσματα, αν πάρετε τα αποτελέσματα παίρνετε την απάντηση, προφανώς είναι πετυχημένος.

Για την Ιταλία και το Euro:

Πιστεύω ότι ο Μαντσίνι έχει κάνει καλή ομάδα. Δεν έχει τα ονόματα, αλλά παίζει σφιχτό ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες μπροστά και πιστεύω ότι μπορεί να προχωρήσει. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει κιόλας, αλλά δεν έχει σημασία τι πιστεύω.

To Top