Αναστόπουλος: “Ο Άρης είναι πάντα Άρης”

Τον σεβασμό του προς τον Άρη και την πεποίθηση του πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος. O προπονητής του ΟΦΗ πάντως προέβλεψε πως θα γίνει ένας ωραίος αγώνας παρά το γεγονός ότι οι δυο ομάδες θέλουν πολύ τους τρεις βαθμούς.   

Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA», ο Αναστόπουλος τόνισε αρχικά πως «ο Άρης ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχει όπως κι εμείς, δεν παύει να είναι Άρης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης καίγεται για τους βαθμούς της νίκης, το ίδιο κι εμείς. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο, ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες».

Ο «Αναστό» αναφέρθηκε και στις προσθήκες της τελευταίας στιγμές που έγιναν στο ρόστερ της κρητικής ομάδας. «Ήρθαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θα ενταχθούν στο σύνολο όπως έγινε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χρειάζεται να έχεις 20 παίκτες. Δεν είναι δυνατό να προχωρήσεις με 13-14 παίκτες. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν να βοηθήσουν».

Ο πρώην τεχνικός των κίτρινων ανέλυσε και τη φιλοσοφία του που έχει ως κύριο άξονα τη σωστή αμυντική λειτουργία. «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μια ομάδα που θέλει να λέγεται καλή πρέπει να ξεκινήσει την οργάνωση της από την άμυνα, διαφορετικά δεν έχει τύχη. Οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα και τις διακρίσεις. Εμείς ήμασταν την περυσινή χρονιά μια ομάδα δυνατή αμυντικά και «σφιχτή» στα μετόπισθεν. Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια και το δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Αν μια συνταγή είναι πετυχημένη δεν την αλλάζεις».

To Top