ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Ο Άρης πρέπει να κυνηγάει τίτλους”

Ο γνωστός προπονητής Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Flash 99.4 και την εκπομπή «Αθλητικό Express» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στον Άρη, όσο και τους Καμαρά και Γκρέι.

“Με το ρόστερ που έχει ο Άρης δεν δικαιολογείται να έχει αυτή τη θέση, έπρεπε να είναι πολύ ψηλότερα. Το σημερινό θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα της ιστορίας του”, είπε στην αρχική του τοποθέτηση.
Για τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, τόνισε: “Είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Νομίζω ότι λόγω έδρας ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, αλλά και ο Άρης θα παίξει χωρίς άγχος. Είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω θα παιχτεί ωραίο και ανοιχτό ποδόσφαιρο.
Το Κύπελλο θεωρώ ότι είναι ο βασικός στόχος του Άρη. Εκεί υπάρχει πάντα το 50-50. Άλλο το ματς της Κυριακής και άλλο της Τετάρτης. Ο Άρης πρέπει να κυνηγάει τίτλους”.
Για τον Καμαρά και τον Γκρέι τους δύο επιθετικούς του Άρη ανέφερε: Τον Γκρέι τον ξέρει ο Πάρντιου καλύτερα από όλους μας. Ο Καμαρά στον Άρη έκανε καλά παιχνίδια, στον Ολυμπιακό δεν κόλλησε. Ο Καμαρά είναι πιο κινητικός, τρέχει, δημιουργεί, ο Γκρέι έχει διαφορετικό στυλ. Ο Καμαρά είναι περισσότερο περιφερειακός, ο Γκρέι είναι φορ περιοχής. Πιστεύω πως μπορούν να συνυπάρξουν αυτοί οι δύο”.

To Top