ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Ο κόσμος να κάνει υπομονή και να είναι στο πλευρό μας…”

Με τηλεοπτική του συνέντευξη του, ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας με τον Κισσαμικό, και στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στη TV 100:

«Σίγουρα θα μας βοηθήσει η διακοπή. Οταν μία ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά και δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, η διακοπή βοηθά για να δουλέψει, να ηρεμήσει και να μπει στο πρωτάθλημα διαφορετικά. Αλλωστε αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε το περασμένο Σάββατο με τη Βέροια», ήταν τα πρώτα λόγια του «Αναστό», σχολιάζοντας αρχικά για να συνεχίσει: 

«Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που θέλαμε όλοι μας, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο, πολύ δρόμο μπροστά του. Παίξαμε μόλις δυο αγωνιστικές και ήδη είμαστε στο Νοέμβριο. Το σαββατιάτικο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Αρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ελπίζω να μαστε, αυτοί που πρέπει να μαστε, να πάρουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια”.

Όσον αφορά τον κόσμο, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Να έχουμε υπομονή. Να είναι όλοι κοντά στην ομάδα. Να υπάρχει συσπείρωση και αγάπη προς τους παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές. Υποσχέσεις δεν δίνουμε, διότι δεν είμαστε πολιτικοί. Η δέσμευσή μας όμως είναι πως όταν το πρωτάθλημα τελειώσει, ο Άρης θα είναι εκεί που πρέπει και εκεί που τον θέλουν οι φίλαθλοί του και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Top