ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Παντού για τη νίκη! Ο Άρης δεν μπορεί… 34 νίκες, αλλά μόνος στόχος η άνοδος”

O προπονητής του Άρη Νίκος Αναστόπουλος μίλησε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ λιγκ. Αναφέρθηκε στην καθυστερημένη έναρξη και φυσικά στους στόχους των κιτρινόμαυρων.

Διαβάστε τι είπε στο σάιτ a-sports:

«Καιρός ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε αργήσει πολύ και με αυτή την καθυστέρηση αναγκαστικά θα έχουμε κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ξεκινά το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό και περιμένω να ανεβεί μαζί με εμάς ο ΟΦΗ. Σαν υλικό και σαν ομάδα εκτιμώ πως έχει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων.

Για τον Άρη δεν μπορούμε να πούμε πολλά, ένας είναι ο στόχος και είναι γνωστός. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει πλέον για μας πέρα από την άνοδο. Το να κάνουμε 34 νίκες δεν γίνεται και μπορεί να το καταλάβει ο καθένας, αλλά εμείς αυτό που θέλουμε είναι να συνδυάζουμε το αποτέλεσμα με το καλό ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία μας είναι ότι ετοιμαζόμαστε παντού για να πάρουμε τη νίκη.

Πρώτα αυτό και στη συνέχεια να παίξουμε και καλά. Δεν θα μπαίνουμε στο παιχνίδι για να ικανοποιήσουμε κάποιον γιατί η νίκη είναι αυτοσκοπός σε κάθε ματς. Αν παίζουμε και μπάλα ακόμη καλύτερα».

To Top