Αναστόπουλος στο PRESSARIS: «Ιδού η συνταγή της νίκης επί του Αστέρα»

Μέσα σε τρεις βδομάδες αντιμετώπισε με τον ΟΦΗ τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά τις δυο ομάδες και όταν το PRESSARIS ζήτησε τα… φώτα του, αλλά και τη συνταγή της επιτυχίας κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης (νίκη με σκορ 3-0) την περασμένη αγωνιστική, δεν είχε καμία αντίρρηση να μας τη δώσει.

 Ο Νίκος Αναστόπουλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκε την Τετάρτη στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι ανάμεσα Δόξα Δράμας-ΟΦΗ στο Καυταντζόγλειο και το PRESSARIS δεν έχασε την ευκαιρία να του ζητήσει τη γνώμη του, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του Άρη με τους Αρκάδες.

Στο… ουδέτερο Καυταντζόγλειο ο έμπειρος προπονητής που τρέφει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Άρη μας μίλησε σχετικά με την τακτική που ακολούθησε κόντρα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

anastopoulos-fardogianni«Η Τρίπολη είναι μια ομάδα που αν την παίξεις στον αέρα θα έχεις πρόβλημα, επειδή διαθέτει υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές. Εμείς αγωνιστήκαμε με την μπάλα κάτω και βγάλαμε γρήγορους αιφνιδιασμούς. Επιπλέον ήμασταν πολύ σωστά στημένοι, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με δύο φάσεις κι έτσι πήραμε το παιχνίδι.

 Δουλέψαμε σκληρά με τους παίκτες μου ώστε να κατάλληλα προκειμένου να είναι έτοιμοι 100% για να μπορέσουν να “χτυπήσουν” το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο Αστέρας, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε, έτσι…» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Αναστόπουλος αφήνοντας ουσιαστικά να δει το… φως η “αχίλλειος πτέρνα” των Πελοποννήσιων.

 Ο Νίκος Αναστόπουλος παραδέχθηκε ότι: «Ο Άρης όπως είδα με τον Παναθηναϊκό έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έδειξε στοιχεία που δεν τα είχε σε άλλα παιχνίδια και όπως είπα και στο μεταξύ μας παιχνίδι, ο Άρης είναι πάντα Άρης. Όταν παίζει αυτή η ομάδα συγκεντρωμένα μπορεί να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο…».

To Top