Αναστόπουλος στο PRESSARIS: «Ναι, είμαι στη Θεσσαλονίκη, πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση…»

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι με τη διοίκηση του Άρη. Τι είπε στο PRESSARIS λίγο πριν το καθοριστικό ραντεβού.

Ο «αλενατόρε» είναι εδώ… Το ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι του Άρη είναι πιο κοντά από ποτέ. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, είναι προς την κατεύθυνση αυτή. Το PRESSARIS εντόπισε τον Αναστόπουλο λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

«Ναι, πράγματι είμαι στη Θεσσαλονίκη» μας είπε και όταν τον ρωτήσαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσία του εδώ ήταν απόλυτος: «Ήρθα για να μιλήσουμε με τη διοίκηση του Άρη. Περιμένω τηλεφώνημα για να συναντηθούμε. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο προς το παρόν. Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τη διοίκηση και μετά θα μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες…».

Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Νίκος Αναστόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τους κίτρινους και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους. Το απόγευμα αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση, ανάμεσα στον Αναστόπουλο και τη διοίκηση.

To Top