ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την εικόνα του ματς – Ένας κακός υπολογισμός έφερε το πέναλτι”

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάνοντας αναφορά στην εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων”, χαρακτηρίζοντας άδικο το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 

Αρχικά, ο προπονητής του Άρη είπε ότι:«Αν μία ομάδα θα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Άρης. Η ισοπαλία δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, μετά το δεκάλεπτο είχαμε τις φάσεις, αλλά ήμασταν απρόσεχτοι. Σε μία μοναδική φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που η μπάλα θα πήγαινε αουτ, δεχθήκαμε το γκολ. Σε καμία περίπτωση το 1-1 δεν αποτυπώνει την εικόνα. Ηδη τα Τρίκαλα έχασαν 3-1. Οι έδρες είναι πολύ δυνατές,. Χρειάζεται προσπάθεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό το μήνα υπάρχουν έξι ματς, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντεπεξέλθουμε.

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Καρδίτσα: “Ηταν φυσικό επόμενο η Καρδίτσα είναι μία δυνατή ομάδα στην έδρα της, παίζει ψυχωμένα,. Μπήκαμε χαλαρά. Με αυτά τα στοιχεία που ανέφερα είχε τον έλεγχο. Ηρεμήσαμε μετά, είχαμε τις φάσεις, αλλά στη τελική πάσα δεν ήμασταν προσεκτικοί. Κακός υπολογισμός του Σωκράτη στη φάση του πέναλτι γιατί θα πήγαινε αουτ η μπάλα. Σαν εικόνα ήμασταν καλύτεροι από τον Αιγινιακό. Το έπαιξα καλά δεν μου λέει τίποτα».

Για τη συνέχεια: «Να είμαστε πιο ήρεμοι. Ήταν πρεμιέρα, πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Εύχομαι στην Καρδίτσα να πετύχει τον στόχο της γιατί έχει μία δυνατή έδρα με κόσμο».

  • Η φωτογραφία είναι από το karditsalive.net

 

To Top