ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Όλη η Ελλάδα είδε πώς κόντραρε ο Άρης τον πρωταθλητή”

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Άρη στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, τα συμπεράσματα του από συγκεκριμένους παίκτες, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή του Στάθη Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ξέραμε εξ αρχής ότι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί κάναμε δύο καταπληκτικά παιχνίδια. Είχαμε τρομερή διάθεση και πάθος απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Ο αντικειμενικός στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Για τα κέρδη του Άρη από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Ξέρετε πολύ καλά ότι σε έναν μαραθώνιο πρωταθλήματος, χρειαζόμαστε μίνιμουμ 20 παίκτες. Σε αυτά τα παιχνίδια, μας δόθηκε η ευκαιρία να διαχειριστούμε την κούραση και να πάρουν παιχνίδια κάποια παιδιά. Κέρδος είναι επίσης ότι και στα δύο παιχνίδια, όλη η Ελλάδα είδε ότι ο Άρης στέκεται καλά στο γήπεδο και κοντράρει τον πρωταθλητή».

Για τους Μακουτά και Γκαρσία: «Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι και τι μπορούν να δώσουν. Σε αυτά τα παιχνίδια βλέπεις αν μπορείς να υπολογίζεις κάποιους παίκτες».

Για την μεταγραφή του Ταυλαρίδη: «Τέλος καλό, όλα καλά. Ηθελε να έρθει ο παίκτης, όπως και ο κ. Καρυπίδης. Αυτός πληρώνει και πλήρωσε αδρά».

Για το χειροκρότημα των φίλων του Ολυμπιακού: «Τα χρήματα και οι εφημερίδες, τελειώνουν. Το μόνο που μένει είναι η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου. Είναι φυσιολογικό να με βρίζουν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Για την τακτική του Άρη: «Δεν μπορούμε να παίξουμε ό,τι βγει. Υπήρχε πλάνο και σχέδιο. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και έτσι ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε το γκολ»

To Top