ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Όταν είσαι Άρης…”

Για τη νίκη (1-0) σε βάρος του ΟΦΗ, το προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Καρυπίδη μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι: «Όταν είσαι Άρης δεν έχει ό,τι βγει» και σημείωσε πως οι «κίτρινοι» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη ρεβάνς της Πέμπτης (02/02). Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena FM”:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και πριν από αυτό είχαν προηγηθεί άλλα δυο. Με τον Αχαρναΐκό σε ένα γήπεδο χωράφι και το πολύ σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό. Ακούγεται βαρετό ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε την μεγάλη φάση. Εμείς από την άλλη δημιουργήσαμε αρκετές. Τώρα για το πέναλτι που ζητάει ο ΟΦΗ, για να πούμε την αλήθεια, είναι μια δύσκολη φάση, αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Για μας είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε την άνοδο. Με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο και μου λένε να τελειώνουμε με αυτό το μαρτύριο. Με τον Τζιμπούρ μέσα, είχαμε οκτώ απουσίες και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος και με μεγάλο βάθος, Ολυμπιακό.

Σταθήκαμε όρθιοι και μ’ άρεσε ότι κόσμος έφυγε από το γήπεδο ενθουσιασμένος. Ήρθαμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει μόνο πίκρες. Όταν είσαι Άρης δεν έχει ό,τι βγει, θα πάμε στην Αθήνα να παίξουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε».

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη:

«Τις δεσμεύσεις που έχει πει από την μέρα που ανέλαβε τον Άρη τις έχει κάνει πραγματικότητα. Και δεν εισπράττει! Δεν είμαι αβανταδόρος του Καρυπίδη, απλά λέω την αλήθεια. Ναι, υπάρχει καθυστέρηση, αλλά σε ποια ομάδα δεν υπάρχει; Και εδώ ήθελα να πω μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Άρη. O Άρης είναι τυχερός που έχει αυτά τα παιδιά».

Αναφορικά με τις μεταγραφές:

«Όλα γίνονται σε συνεργασία με τον κύριο Καρυπίδη και το οικονομικό. Αν υπάρξει κάτι θα το μάθετε από το γραφείο Τύπου».

Στο τέλος ανέφερε:

«Δεν είναι αυτές οι δυνατότητές μας, έχουμε και άλλα να δώσουμε. Απλά πλέον, εδώ και 1.5 μήνα τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα».

To Top