ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Toυ χρόνου, όπως και φέτος άνοδος από του… Αγίου Νικολάου! Τέτοιο βρισίδι στη Γ΄Εθνική, ούτε ως παίκτης!” (video)

Καλεσμένος της εκπομπής “Βράδυ” του Νίκου Κωστόπουλου, ήταν ο προπονητής του Άρη Νίκος Αναστόπουλος. Στο περιθώριο της συνέντευξης ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων”, αναφέρθηκε και για την φετινή πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής:

“Φετος ο Άρης έχει ανέβει από του… Αγίου Νικολάου, Το σίγουρο είναι ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάμε για τον Άρη της Σούπερ Λίγκα. Κι αυτό γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μπλέξει σε περιπέτειες οικονομικής φύσεως. Είναι κρίμα κι άδικο, γιατί δυναμώνει με τον Άρη το πρωτάθλημα όπως και me άλλες ομάδες”, τόνισε αρχικά ο 58χρονος κόουτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πως βίωσε ο ίδιος την παρουσία του στην τρίτη κατηγορία:

“Eίναι απίστευτη ταλαιπωρία. Aν δεν υπήρχε ο Άρης, βάζω μέσα και τον ΟΦΗ και δισεκατομμύρια να μου έδιναν δεν θα πήγαινα. Έφαγα τόσα βρισίδια που σαν ποδοσφαιριστής δεν τα άκουσε ποτέ!”

Όσον αφορά το συμβόλαιό του με τον Άρη, με σαφέστατες αιχμές για την πρώτη του θητεία στους “κιτρινόμαυρους”, τόνισε: “Θα μείνω στον Άρη, δύο χρόνια ακόμα. Την πρώτη φορά την… πάτησα! Ανέβασα μία ομάδα με 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων και την πάτησα…”.

Τέλος, όσον αφορά την επόμενη σεζόν, σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει άνοδος από το νωρίς, είπε: “Μάλλον και του χρόνου πάμε για απο του… Αγίου Νικολάου”.

To Top