ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανασύνταξη Άρη σε όλα τα επίπεδα, φουλάρει για τον Ιωνικό

Ανασύνταξη Άρη σε όλα τα επίπεδα, φουλάρει για τον Ιωνικό και το παιχνίδι πλέον της Παρασκευής που δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση.

Η πρεμιέρα δεν ήταν αυτή που ήθελαν οι κιτρινόμαυροι. Μέσα στο “σπίτι” τους, απέναντι στον ΟΦΗ, ήθελαν μόνο νίκη, η οποία δεν ήρθε και μετράνε ήδη μια σημαντική απώλεια δυο πολύτιμων βαθμών.

Ο Άρης γυρίζει σελίδα όμως και λοκάρει πλέον το παιχνίδι της Παρασκευής, θέλοντας να ανασυνταχθεί σε όλα τα επίπεδα, να δει τι μπορεί να διορθώσει και να φτάσει με καθυστέρηση μιας… αγωνιστικής στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα ενός παλιού γνώριμου, του Δημήτρη Σπανού.

Το μήνυμα της ομάδας για ανασύνταξη και προσήλωση στον στόχο είναι δεδομένο. Αγωνιστικά, οι κιτρινόμαυροι έχουν να αντιμετωπίσουν το γνωστό πρόβλημα με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Νίκαιας.

Από κει και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα ιδιαίτερα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του (Δευτέρα βράδυ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με ΟΦΗ, Πέμπτη θα μεταβεί στην Αθήνα) για να ετοιμάσει την ομάδα ενόψει του Ιωνικού.

To Top