Ανατριχίλα στο «αντίο» του Σερ Αλεξ, βούρκωσε ο Φέργκιουσον (videos)

Ο αγώνας με την Σουόνσι ήταν η τελευταία αναμέτρηση που ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον κάθισε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» γέμισαν το «θέατρο των ονείρων» για να τιμήσουν τον Σκωτσέζο.

Στο «Όλντ Τράφορντ» υπολογίζεται πως βρέθηκαν 72.000 οπαδoί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι γέμισαν τον γήπεδο με τις κόκκινες σημαίες τους που έγραφαν «Champions 2013», υποδεχόμενοι σ’ ένα ανεπανάληπτο standing ovation τον μεγάλο Σερ Αλεξ.

Με την είσοδο του Φέργκιουσον στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε η απόλυτη αποθέωση από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» που σχημάτισαν κορέο, το οποίο έγραφε «πρωταθλητές». Ο Φέργκιουοσον εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος ενώ οι παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων έκαναν έναν διάδρομο για να περάσει ανάνεσά τους ο Σκωτσέζος τεχνικός και να τον χειροκροτήσουν.

 «Σερ Άλεξ απλά απίθανος», «Σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις», «Σε ευχαριστούμε Σερ Άλεξ για τα 26,5 χρόνια» ήταν μερικά από πανό που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» και τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Βούρκωσε ο Σερ Αλεξ, δυνάμωσε μέχρι και η βροχή

Με το σφύριγμα του διαιτητή, μετά το τέλος του αγώνα, ο Σερ Άλεξ κατέβηκε από τις εξέδρες και πήγε προς το κέντρο του γηπέδου. Ο «Φέργκι» ήταν έτοιμος να πει το δικό του αντίο στον κόσμο της Γιουνάιτεντ και εκείνη την στιγμή μέχρι και η βροχή δυνάμωσε!

Ο Φέργκιουσον βουρκωμένος, αφού χαιρέτησε τον τεχνικό της Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ και τον βοηθό του κατεβαίνοντας από τον πάγκο έδωσε το χέρι του και σε κάποιους οπαδούς που προσπαθούσαν πολύ να τον αγγίξουν.

Όταν πήγε ο Φέργκιουσον στο κέντρο του γηπέδου μαζεύτηκαν γύρω του όλοι οι παίκτες της ομάδας, εκείνος αγκαλιάστηκε με πολλούς από αυτούς και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Και τα 11 εγγόνια του στο «Ολντ Τράφορντ»

Στην συνέχεια ο Σερ Άλεξ πήρε το μικρόφωνο και μίλησε τον κόσμο και στους παίκτες αναφέρθηκε στα 27 χρόνια που πέρασε στην Γιουνάιτεντ και τους ζήτησε να στηρίξουν τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Για τους παίκτες του είπε:«Εύχομαι στους παίκτες μου κάθε επιτυχία στο μέλλον. Ξέρετε πόσο καλοί είστε, ξέρετε τι φανέλα φοράτε και όλος ο κόσμος που είναι εδώ το ξέρει. Μην απογοητευτείτε ποτέ . Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την οικογένεια μου. Είναι εδώ και τα 11 εγγόνια μου»

Για τον Σκόουλς αναφέρε:«Πριν αρχίσω τα κλάματα θέλω να επαινέσω τον Πολ Σκόουλς που αποσύρεται και αυτός σήμερα. Πολ σου εύχομαι καλή αποχώρηση αν και ξέρω ότι θα είσαι τριγύρω μου και θα με ενοχλείς!»

Παράλληλα, ο Σκόουλς είχε βουρκώσει ενώ η δήλωση του Φέργκιουσον ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες ότι ο παίκτης της Γιουνάιτεντ θα περάσει στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια ανέφερε: «Προπόνησα κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της χώρας. Η αποχώρηση μου δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει η ζωή μου στο κλαμπ. Θα μπορώ πλέον να τους βλέπω και να διασκεδάζω και όχι να υποφέρω μαζί τους. Όλο αυτό ήταν μια απίστευτη εμπειρία για όλους μας και σας ευχαριστώ για αυτό»

Για τον Μόγιες είπε: «Εμένα με στηρίξατε σε όλες τις δύσκολες στιγμές θέλω να κάνετε το ίδιο με τον νέο προπονητή».

Πηγή: sentragoal.gr

 

To Top