Ανατροπή η Μπιλμπάο, «τεσσάρα» η Γρανάδα

Η Μπέτις προηγήθηκε στο Μπιλμπάο και ήταν έτοιμη για τα πολύ ψηλά, όμως με δύο γκολ στο φινάλε η Αθλέτικ πήρε μεγάλη νίκη (3-2).


 

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2’ από το γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς, όμως είχε τον τρόπο να επιστρέψει και να βρεθεί κοντά σε μια νίκη που θα τη διατηρούσε στο -1 κάτω από την Σεβίλλη και το -6 από την 1η θέση της La Liga. Ο Χουάνμι στο 6’ και ο Φεκίρ με τελείωμα μέσα από την περιοχή στο 52’ έκαναν την ανατροπή για τους Verdiblancos, που όμως δεν άντεξαν. Οι Βάσκοι είχαν την τελευταία κουβέντα στην αναμέτρηση καθώς στο 72’ ο Γουίλιαμς επανέφερε την ισοπαλία και στο 89’ ο Οσκαρ Ντε Μάρκος χάρισε τη νίκη με 3-2 στην Αθλέτικ.

Εριξε 4άρα η Γρανάδα, γηραιότερος που κάνει χατ-τρικ ο Μολίνα

Σε ματς που έγινε νωρίτερα ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν να καθαρίσουν την παραμονή, η Γρανάδα διέλυσε με 4-1 την Μαγιόρκα. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Χόρχε Μολίνα, που έβαλε τρία γκολ και έγινε ο γηραιότερος στην ιστορία της La Liga που το κάνει (39 ετών, 241 ημερών) σπάζοντας το ρεκόρ του Χοακίν Σάντσεθ (38 ετών, 140 ημερών).

To Top