Ανατροπή και εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου για τους πολίστες του Άρη

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του Άρη κέρδισε με 10-9 τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και τερμάτισε 3η.

Η ομάδα του Βόλου ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και 3’ πριν το τέλος, ωστόσο ο Άρης με κορυφαίο τον Χρήστο Παυλίδη (4 γκολ συνολικά), κατάφερε να κάνει το 9-10 και να φύγει με το «διπλό».

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 6-4, 8-6 και 9-8, ωστόσο ο Άρης ισοφάρισε σε 9-9 με τον Ζαρκαντζά, 1.14 πριν από το φινάλε και με το τελευταίο κρίσιμο τέρμα του Παυλίδη κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 10-9.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 3-2, 2-4.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στρεγίου Γ., Βλιώρας 1, Κουφιδάκης 1, Αράγια 3, Πετρόπουλος, Μπομπός 1, Νάσιος, Μπακαλάκης, Χάλαμ.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 2, Ζαρκαντζάς 1, Αλιαπούλιος 1, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης Χρ. 4, Παπαμανωλιουδάκης 1, Χατζίδης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνέλας 1, Ζιούτας.

Διαιτητές: Μοίραλης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης

Οι φίλοι του Άλκη, ανέθεσαν στους καλλιτέχνες Γιάννη Μπουζούκη και Θανάση Ευαγγελόπουλο, το μεγάλο αυτό έργο, παράλληλα με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία των Stoiximan.gr, ΑΣΤΗΡ σκαλωσιές και χρώματα Cosmos lac, που έφτασαν στην ολοκλήρωσή του.

Στον τοίχο του σχολικού συγκροτήματος στην πρώην πια οδό Γαζή, νυν Αλκιβιάδη Καμπανού, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σκαλιά όπου ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, φιγουράρει το εμβληματικό πρόσωπο του, με το εκφραστικό χαμόγελο και τα μεγάλα αθώα μάτια του.

Το πρόσωπο του Αλκιβιάδη είναι στα χρώματα του κίτρινου και του κόκκινου, ενώ δεξιά και αριστερά του έχουν ζωγραφιστεί δύο μεγάλοι πάπυροι.

Ακριβώς πάνω από τη μορφή του δεσπόζει με μεγάλα γράμματα το όνομά του με άσπρα χρώματα. Στους πάπυρος αναφέρεται η ημερομηνία της δολοφονίας και το μήνυμα “Άλκη ζεις”.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο πριν το ματς με τον ΠΑΣ θα γίνει η μετονομασία της θύρας των επισήμων σε θύρα “Άλκης Καμπανός” στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top