Ανατροπή και νίκη στο 90′ για την Τότεναμ στη μετα-Μουρίνιο εποχή (video)

Τα γκολ του Μπέιλ και Σον έδωσαν τη νίκη-ανατροπή στην Τότεναμ απέναντι στη Σαουθάμπτον με 2-1 και την κράτησαν ζωντάνη στο κόλπο του Champions League στη μετα-Μουρίνιο εποχή.

Η ομάδα του Βορείου Λονδίνου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο απέναντι στην Σαουθάμπτον, από γκολ του Ντάνι Ινγκς στο 30ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουόρντ-Πράους. Ωστόσο, η Τότεναμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για την ολική ανατροπή.

Πρωταγωνιστές οι Γκάρεθ Μπέιλ και Σον, με τον πρώτο να ισοφαρίζει στο 60′ με υπέροχο αριστερό πλασέ και τον δεύτερο να γράφει το τελικό 2-1 στο 90′, όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ρεγκιλόν σε αντικανονικό μαρκάρισμά του μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Τζενεπό (δόθηκε κατόπιν χρήσης VAR).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο (79′ Λαμέλα), Χόιμπιεργκ, Μόουρα, Εντομπελέ (73′ Γουίνκς), Σον, Μπέιλ (83′ Μπέρχβαϊν).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Σαλίσου, Γουόρντ-Πράους, Άρμστρονγκ, Γουόλκοτ (67′ Τζενεπό), Τέλα (83′ Ρέντμοντ), Ινγκς (57′ Ντιαλό), Άνταμς.

To Top