Ανατροπή και νίκη (3-2) της ΑΕΛ επί του ΟΦΗ

Παρότι ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 0-2 στο 7′, η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-2, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τον Κομίνη για γκολ του Ουάρντα που ακύρωσε μέσω VAR στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σεμέντο με λόμπα στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ και ο Τσιλιανίδης με ωραία προσπάθεια στο 7′ έκανε το 2-0, με τον Μόρα να πλασάρει σωστά στο 14’ μειώνοντας σε 2-1 στο 14ο λεπτό.

Ακολούθησαν δύο ακυρωθέντα γκολ (στο 35ο λεπτό του Ουάρντα λόγω οφσάιντ  και στο 40’ επίσης για τον ίδιο λόγο) με τον Κούγια να αποβάλλεται επειδήκατέβηκε στον πάγκο για να διαμαρτυρηθεί

Στο 68ο λεπτό ο Μιλοσάβλιεβιτς με σουτ και κόντρα έκανε το 2-2. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε από τον Ντάουντα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76′ και τρία λεπτά αργότερα με δεξί χαμηλό σουτ σκόραρε για να χαρίσει στην ΑΕΛ τη νίκη.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (82′ Φατιόν), Μπράλιτς (62′ Ασούμπρε), Νούνιτς (76′ Ντάουντα), Στάνκοβιτς.

ΟΦΗ: Γουόλι, Σακόρ (75′ Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81′ Μάνος).

To Top