ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανατροπή με Βύντρα, ανακοινώθηκε από τη Βικτόρια Πλζεν για 2,5 χρόνια

Στην Βικτόρια Πλζεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέι Βύντρα!

Ο 30χρονος Τσέχος στράικερ, που τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε έντονα τον Άρη, επιστρέφει στην πατρίδα του έπειτα από 12 χρόνια απουσίας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους πρωταθλητές Τσεχίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα!

Θυμίζουμε ότι ο Βύντρα, είχε έρθει προφορικά σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους «κίτρινους» καθώς έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μπράμπετς και τον Νταρίντα, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε από την στιγμή που ο παίκτης δεν θα ήταν έτοιμος πριν τα μέσα Φεβρουαρίου.

Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος, ο διεθνής Τσέχος επιθετικός πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα αύριο (20/12) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μάλιστα, η Βικτόρια Πλζεν εκτός από την απόκτηση του Ματέι Βύντρα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 25χρονου Τσέχου αμυντικού χαφ, Ρομάν Κβετ για τα επόμενα τρία χρόνια.

O Bύντρα έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε μεγάλα πρωταθλήματα, όπως αυτά του Βελγίου, της Ιταλίας και της Αγγλίας, φορώντας κατά σειρά τις φανέλες των, Μπριζ, Ουντινέζε, Γουότφορντ, Ρέντινγκ, Γουέστ Μπρομ, Ντέρμπι Κάουντι και Μπέρνλι.

 

To Top