Ανατροπή με τον Ρονάλντο και νίκη για τη Γιουβέντους (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εδώ για τη Γιουβέντους, καθώς δεν δύο δικά του τέρματα οδήγηση την ομάδα του στην ανατροπή και στη νίκη με 2-1 επί της Ουντινέζε. Η “γηραιά κυρία” έφτασε τους 69 βαθμούς και διεκδικεί θέση για το Champions League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μολίνα στο 10′. Οι παίκτες του Λούκα Γκότι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από τα δεξιά. Ο Ντε Πολ εκτέλεσε γρήγορα και χαμηλά στον Μολίνα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Σέζνι για το 1-0, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Γιουβέντους.

Στο 82′ η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Ντε Πολ έκανε πέναλτι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλτο και φυσικά ευστόχησε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ για τη Γιουβέντους στο 90′. Ο Ραμπιό έκανε τη σέντρα στην περιοχή, με τον Ρονάλντο να πηδάει πιο ψηλά από όλους και να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σκούφετ.

Ουντινέζε: Σκούφετ, Μπεκιά, Μπονιφάζι (84′ Σαμίρ), Νάουτινκ (90+2′ Ουγετζάν), Μολίνα, Ντε Πολ, Ουάλας, Αρσλάν (72′ Φορεστιέρι), Λάρσεν, Περέιρα, Οκάκα.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο (84′ Κορέια), Μπετανκούρ, ΜακΚένι (84′ Ραμπιό), Μπερναντέρσκι (59′ Κουλουσέφσκι), Ντιμπάλα (66′ Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο.

To Top