ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανατροπή, νίκη (2-1) και στο +9 ο Άρης! Ψάξτε για τον… δεύτερο

Την 11η φετινή του νίκη πέτυχε ο Άρης, που επιβλήθηκε δύσκολα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” του Καμπανιακού με 2-1, παίζοντας από το 11΄με τη πλάτη στον τοίχο, από το γκολ των φιλοξενούμενων. Στο +9 από τη Δόξα Δράμας, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση μετά την ήττα του Νέστου.

“Μουδιασμένο “το ξεκίνημα του Άρη στο πρώτο μέρος, με τον Καμπανιακό να “παγώνει” το “Κλεάνθης Βικελίδης” στο 11΄ (0-1). Προηγήθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Μελισσά να παίζει το ένα-δύο με τον Τάτο, αλλά το πλασέ που δοκίμασε αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κηπουρό. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο κακός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο Άρης, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. όταν το απευθείας κόρνερ του Κουντουρά κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη.

Τα λάθη στην άμυνα του Άρη συνεχίστηκαν με τους παίκτες του Καμπανιακού να βρίσκουν διαδρόμους προς την εστία του Σιδεράκη από κόντρα επιθέσεις. Στο 16΄ο Ραούλ Μπράβο αποχώρησε τραυματίας με τον Βουτσιά να παίρνει τη θέση του. Ο νεαρός παίκτης του Άρη, αποσόβησε σοβαρό κίνδυνο στο 29΄όταν με τάκλιν ανέκοψε την προσπάθεια του Πάλλα, ενώ στο 42΄ο Σιδεράκης πρόλαβε την ύστατη στιγμή τον Πασιαλή που έφευγε μόνος του απέναντι του.

Τη λύση έδωσε και πάλι ο Αντώνης Καπνίδης στο 43΄. Ο Ντούνης σούταρε, ο Κηπουρός απέκρουσε ενστικτωδώς με τον πρώτο σκόρερ του Άρη να βάζει την προβολή και να φέρνει το ματς στα ίσια λίγο πριν το ημίχρονο (1-1).

Με στόχο την ολική ανατροπή μπήκαν οι “κιτρινόμαυροι” στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί στα πρώτα λεπτά παρότι είχαν την υπεροχή εντός αγωνιστικού χώρου. Στο 70΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντούνη αντί να “σπάει” την μπάλα στον αμαρκάριστο Κυβελίδη πήρε πάνω του την προσπάθεια και κέρδισε μόνο το κόρνερ.

Η ολική ανατροπή ήταν θέμα χρόνου, από την πίεση του Άρη και ήρθε στο 84΄, όταν ο Κυβελίδης σέντραρε από τα δεξιά, ο Τάτος μόνος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Κηπουρού (2-1)!

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καλογέρης (65΄Κυβελίδης), Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο (17΄λ.τρ. Βουτσιάς), Πόι, Ιντζίδης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (80΄Κόκε)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Παπάζης, Γαβανάς, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (67΄Αδριανόπουλος), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (75΄Πετρούσης), Πασιαλής (58΄Μαυρίδης)

Διαιτητής: Κυριαζίδης Γ. (Έβρου)

Βοηθοί: Μηναδάκης Μ. (Καβάλας) – Τερζόπουλος Π. (Έβρου)

To Top