Ανατροπή στην… ανατροπή και διπλό της Κ19 του Άρη στη Λαμία (2-3)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή και σκορ 3-2 στη Λαμία πέτυχε ο Άρης, επιστρέφοντας έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’, σκορ το οποίο δεν κατάφερε να διευρύνει μέχρι το ημίχρονο. Αυτό το πλήρωσε προσωρινά, καθώς η Λαμία με δύο γκολ σε έξι λεπτά (49’ και 54’) πήρε προβάδισμα με 2-1.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 62’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δέκα λεπτά αργότερα (72’) ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση. Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» συνεχίστηκε και απέφερε καρπούς στο 80’, όταν και έγινε το 2-3, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη ο Άρης επέστρεψε ξανά στην 3η θέση με 45 βαθμούς προσπερνώντας τον Ολυμπιακό (44β.), ενώ η Λαμία είναι τελευταία (14η) με 8 βαθμούς.

Άρης (Καζάνας): Παρίσης, Κατσουλίδης, (45’ Μπαλικτσής), Σενγκέργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης (45’ Καράμπελας), Κριμιτζάς (67’ Ταουσάνης), Μαρμαρίδης, Μπακούτσης, Σπαρτιάτης (67’ Παππάς), Βαβλιάκης (80’ Πάγκος), Χατζηπιρπιρίδης.

Σκόρερς: 6’ Μπακούτσης, 72’ Χατζηπιρπιρίδης, 80’ Βαβλιάκης.

To Top