Ανατροπή… στην ανατροπή και 3Χ3 η Αρμενία, ήττα (3-2) της Ρουμανίας με τον Γκάνεα στα… πιτς (video)

Ανατροπή… στην ανατροπή και 3Χ3 η Αρμενία, ήττα (3-2) της Ρουμανίας με τον Γκάνεα στα… πιτς.

Με ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη και διακύμανση του σκορ ματς άνοιξε η «αυλαία» του δεύτερου πιάτου της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 στην Ευρωπαϊκή Ζώνη. Σε αγώνα που στο δεύτερο μέρος του άλλαξε τρεις φορές το σκορ, η Αρμενία πέτυχε τεράστια νίκη επί της Ρουμανίας με 3-2, διατήρησε το απόλυτο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης με 3Χ3 και υποχρέωσε τους Βαλκάνιους στην δεύτερη ήττα τους μετά το 0-1 από την Γερμανία.

«Κλειδί» στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η αποβολή του Ρουμάνου Πούσκας στο 78΄ σε ένα σημείο που η ομάδα του Ράντοι είχε φέρει προς το παρόν τα πάνω κάτω κι ενώ βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 56΄ από το γκολ του Σπερτιάν, κατάφερε στο 62΄ και 72΄ με ισάριθμά τέρματα του μέσου της Κραϊόβα, Αλεξάντρου Τσικαλντάου να πάρει το προβάδισμα με 2-1.

Κι ενώ όλα οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατάσταση στα χέρια τους, η αποβολή του Πούσκας έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν δύο γκολ σε δύο λεπτά στο φινάλε, στο 87΄ με τον Χαρογιάν και στο 89΄ με το πέναλτι του Μπαρτσεγκιάν και να κάνουν την ανατροπή… στην ανατροπή.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή ήταν η πρώτη ν;iκη της Αρμενίας επί της Ρουμανίας μετά από 5 ματς (επίσημα και φιλικά), στα οποία η ομάδα του Ράντοι μετρούσε 4 νίκες και μία ισοπαλία. Όπως και το γεγονός ότι ο Κριστιάν Γκάνεα δεν ήταν στις… προσκλήσεις της Εθνικής Ρουμανίας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και έμεινε στην Θεσσαλονίκη.

 

To Top