ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναφορά της “O Jogo” στον Άρη και τον Ντανίλο Περέιρα! (video)

Η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα “Ο Jogo” έκανε αφιέρωμα στον Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος έφτασε τα 350 παιχνίδια στην καριέρα του, αναφέροντας και το πέρασμά του από τον Άρη.

Στα 28 του είναι ήδη αρχηγός της Πόρτο στην οποία αγωνίζεται από το 2015 και βασικό μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας. Στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Περέιρα φόρεσε τη φανέλα του Άρη ως δανεικός από την Πάρμα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11, παίζοντας σε 5 παιχνίδια και σκοράροντας 2 γκολ, εκ των οποίων ένα εκπληκτικό κόντρα στην ΑΕΛ.

Στη συνέχεια πήγε στη Ρόντα, ακολούθησε μια διετία (2013-15) στην Μαρίτιμο και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Πόρτο, έχοντας γεμάτες χρονιές. Συνολικά, όπως σημειώνει η “O Jogo ο Περέιρα έπαιξε το 350ο παιχνίδι της επαγγελματικής του καριέρας απέναντι στην Μορεϊρένσε (σ.σ. στις 20/07 και νίκη με σκορ 6-1), προσθέτοντας τις παρουσίες του στον Άρη (5), στην Πάρμα (5), στη Ρόντα (36), στην Μαρίτιμο (70), στην Πόρτο (196) και στην εθνική ομάδα (37).

Σημειώνεται ακόμα πως περισσότερα ματς στην Πόρτο έχουν μόνο 7 παίκτες, ενώ όσον αφορά τον Άρη το πορτογαλικό μέσο αναφέρει: «Η Πάρμα τον έδωσε δανεικό στον Άρη με τον οποίο έκανε ντεμπούτο κόντρα στη Λάρισα στις 27 Φεβρουαρίου 2011. Σε εκείνο το ματς σκόραρε το πρώτο από τα 28 του γκολ που έχει φτάσει σήμερα».

Θυμηθείτε εκείνο το γκολ του Περέιρα:

To Top