ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναφορά των Ισπανών σε Ματέο Γκαρσία: “Λας Πάλμας, Άρης και το μέλλον του…” (photos)

Ισπανικές ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας και των ομάδων της ευρύτερης περιοχής φιλοξένησαν σε περίοπτη θέση την εμφάνιση του Ματέο Γκαρσία στο τελευταίο ματς της χρονιάς στην Ελλάδα.

Μάλιστα, μία εξ΄αυτών, η “pasionamarilla.com”, κάνει λόγο και για το μέλλον του Αργεντινού, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “H Λας Πάλμας πρέπει να ξεκαθαρίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Καλείται να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή θα τον πουλήσει. Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι και ο Άρης”.

Από την άλλη, η “udlaspalmas.net”, κάνει αναφορά με τη χρήση βίντεο στα δύο γκολ που πέτυχε και στις 30 συμμετοχές του φέτος στην Ελλάδα.

Mάλιστα, τονίζει πως είναι ο πλέον παραγωγικός παίκτης από αυτούς που δάνεισε φέτος η Λας Πάλμας καθώς πέτυχε 10 γκολ με τον Άρη στο πρωτάθλημα.

Όσο για το μέλλον του, αναφέρει: “Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και στο τέλος των σεζόν θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους και η Λας Πάλμας θα αποφασίσει”.

To Top