Αναχωρεί για Εσθονία η… «κίτρινη» Εθνική Νέων

Με τους Γιώργο Κατίδη, Γιάννη Γιαννιώτα και Σωκράτη Διούδη στη σύνθεσή της, αναχωρεί η Εθνική Νέων τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/06) για το Ταλίν της Εσθονίας, όπου θα πάρει μέρος στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-19.

Η Εθνική ομάδα, ολοκλήρωσε την πενταήμερη προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με την σημερινή πρωινή προπόνηση και πλέον είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης είναι η… δεύτερη δύναμη στη 18άδα του Κώστα Τσάνα, αριθμώντας τρεις εκπροσώπους, όσους έχει και ο Ολυμπιακός, ενώ τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση έχει ο Παναθηναϊκός με πέντε ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Εσθονία είναι οι: Χάρης Μαυρίας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Μαρινάκης, Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης (Άρης), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον Α’ όμιλο και θα τεθεί αντιμέτωπη με την περσινή θριαμβεύτρια Ισπανία, την Πορτογαλία και τη διοργανώτρια Εσθονία. Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Επίσης, οι έξι καλύτερες ομάδες του τουρνουά (οι τρεις πρώτες του κάθε ομίλου) παίρνουν το εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο Κ-20 που θα διεξαχθεί στην Τουρκία το 2013.

Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του Α’ ομίλου:

Τρίτη 03/07: Ελλάδα – Ισπανία (17:30, Χααπσάλου)
Τρίτη 03/07: Εσθονία – Πορτογαλία (20:45, Λιλεκούλα)
Παρασκευή 06/07: Εσθονία – Ελλάδα (17:00, Κάρντιοργκ)
Παρασκευή 06/07: Πορτογαλία – Ισπανία (20:00, Λιλεκούλα)
Δευτέρα 09/07: Ισπανία – Εσθονία (17:00, Λιλεκούλα)
Δευτέρα 09/07: Πορτογαλία – Ελλάδα (17:00, Χααπσάλου)

To Top