Αναχωρεί για Κρήτη η Κ-20

Πανέτοιμη για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ δηλώνει η Κ-20, η οποία αύριο στις 19.00 αναχωρεί για την Κρήτη. Οι “κίτρινοι”, έπειτα από την εβδομαδιαία διακοπή του πρωταθλήματος, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και αποσκοπώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και θα τους διατηρήσει στο κυνήγι της κορυφής.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Πασσιαλής για το ματς της Κρήτης είναι οι Παπαδόπουλος, Σινάδος, Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Μπαγκής, Πολιανίδης, Περήφανος, Ρένια, Καραγιάννης, Κουρέλλας, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Σουνάς, Παλιάτσιος, Ζιγκερίδης και Κανούλας. Μοναδικό ερωτηματικό για τον τεχνικό του Άρη αποτελεί το ζήτημα του δεύτερου τερματοφύλακα, καθώς στα αρχικά πλάνα βρισκόταν ο διεθνής με την Εθνική Νέων Σωκράτης Διούδης, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εν αναμονή κλήσης του από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στην αποστολή της ανδρικής ομάδας, σε περίπτωση που ο Έλντιν Γιακούποβιτς δεν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καράδαης και Παναγάκης, αλλά και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Γιώρης. Ο αγώνας με τους Κρητικούς θα ξεκινήσει στις 11.30 στο γήπεδο Τυλίσσου, ενώ διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Μουρτζάκης με βοηθούς τους Τρουλινό και Μαυραντωνάκη από τον σύνδεσμο Ηρακλείου.

To Top