Αναχώρησε για Λονδίνο η Ολυμπιακή ομάδα! (video)

Με πλατιά χαμόγελα αυτοπεποίθησης αναχώρησε σήμερα για το Λονδίνο ο κύριος όγκος των Ελλήνων αθλητών που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Άρης Γρηγοριάδης, οι οποίοι θα κυνηγήσουν τη διάκριση στο τάε κβον ντο και στην κολύμβηση αντίστοιχα.

Το μεγαλύτερο γκρουπ της ελληνικής αποστολής αναχώρησε νωρίς το απόγευμα με προορισμό το Λονδίνο, εκεί όπου θα καίει η Ολυμπιακή Φλόγα από την Παρασκευή 27 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 12 Αυγούστου.

Παρόντες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μαζί με δεκάδες άλλους αθλητές και τους προπονητές τους, ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 100 μ. ύπτιο Άρης Γρηγοριάδης, αλλά και ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Έναρξης της ερχόμενης Παρασκευής, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Ήδη σκέφτομαι την Τελετή και ανησυχώ», δήλωσε ο δις «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στο sport24.gr παραδεχόμενος το άγχος που αισθάνεται ενόψει αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Στην τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες στοχεύει φυσικά «…σε ένα μετάλλιο. Αν είναι και χρυσό, τότε αυτό θα είναι καλοδεχούμενο», όπως πρόσθεσε!
Κοντά του θα βρεθεί την περίοδο των αγώνων και η σύζυγος του, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, όχι όμως και ο μονάκριβος γιος τους, ο οποίος είναι αρκετά μικρός για υποστεί αυτή την ταλαιπωρία.

Δηλώσεις του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην κάμερα του sport24.gr:

To Top