ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρόβας

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό με τον Βασίλη Ρόβα να μπαίνει μία μέρα νωρίτερα στις προπονήσεις, απ΄ότι περίμενε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος μετά τις ελλείψεις που θα έχει στα χαφ για το ματς με τη Θύελλα, κρίνει επιτακτική την συμμετοχή του έμπειρου μέσου, ο οποίος προφυλάχθηκε στο ματς με το Βυζάντιο. Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: 

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τη Θύελλα Φιλώτα (13/12, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Βασίλης Ρόβας. Να θυμίσουμε ότι ο 31χρονος μέσος είχε προφυλαχτεί στον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας, καθώς είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To Top