ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβάζει στροφές ο Γιουνές, απαραίτητος κόντρα στη Μόλντε

Εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα έχει μείνει ο Χαμζά Γιουνές μετά τον τραυματισμό του (διάταση στον αριστερό δικέφαλο) στο φιλικό με την Αϊντχόφεν στις 12 Ιουλίου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η επιστροφή του Τυνήσιου επιθετικού σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων καθυστέρησε περισσότερο από το αναμενόμενο, κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή του στην αποστολή των τριών πρώτων επίσημων αγώνων της σεζόν.

Πλέον όμως ο Γιουνές ανεβάζει στροφές, χθες επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα του Άρη, ξεκινώντας και αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του την προετοιμασία ενόψει του δεύτερου αγώνα απέναντι στη Μόλντε (Πέμπτη 15/08, 21.30).

Μπορεί ο δεύτερος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στην περσινή σεζόν να μη βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του, όμως η παρουσία του και η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στη νορβηγική ομάδα κρίνεται απαραίτητη. Ο Άρης ψάχνει τουλάχιστον τρία γκολ για να οδηγήσει το ματς στην παράταση και ο Γιουνές ξέρει πως να στέλνει την μπάλα προς την εστία απειλώντας τους αντιπάλους.

Μην ξεχνάμε πως πέρσι με τον Άρη σκόραρε 9 γκολ στο πρωτάθλημα, είχε 7 δοκάρια(!), ενώ στην αποτελεσματικότητα (γκολ ανά προσπάθεια) ήταν δεύτερος στο πρωτάθλημα με συντελεστή 3,6 (9 γκολ σε 32 προσπάθειες).

To Top