ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβάζει στροφές ο Μήτρογλου, «τρέχει» τις επόμενες 10 ημέρες για να προλάβει Αστέρα

Μετά τη θλάση που υπέστη κόντρα στον ΟΦΗ (14/03) ο Κώστας Μήτρογλου χθες έκανε για πρώτη φορά ατομικό, δείχνοντας πως σταδιακά θα μπει και στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ο 32χρονος φορ κατάφερε απέναντι στους Κρητικούς να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά φέτος, οδηγώντας τον Άρη στη νίκη με 1-0. Ο τραυματισμός του ωστόσο δεν του επέστρεψε να προπονείται τις επόμενες ημέρες, μένοντας μοιραία εκτός αποστολής για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Χθες ξεκίνησε να προπονείται, έστω και μόνος του, και ο Άκης Μάντζιος ελπίζει πως θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στις 4 Απριλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σαφώς και άπαντες στον Άρη (τεχνικό επιτελείο, ιατρικό τιμ και παίκτης) θα προχωρήσουν προσεκτικά με την περίπτωση του Μήτρογλου, καθώς θέλουν να είναι υγιής και έτοιμος στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό για τα όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Μπροστά του ο Έλληνας επιθετικός έχει ακόμα 10 μέρες μέχρι τη σέντρα του αγώνα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα, ανάλογα με την κατάσταση του.

To Top