ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβάζουν ρυθμό οι Ματίγια και Μπα, συνέχισε με θεραπεία ο Έμαν

Ανεβάζουν σταδιακά ρυθμό οι Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα, οι οποίοι αύριο ενδεχομένως να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα. Θεραπεία ξανά ο Φαμπιάν Έμαν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ισπανός μέσος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Γάλλος μέσος λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα είχαν μείνει εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες για προληπτικούς λόγους και ακολούθησαν θεραπεία. Πλέον βρίσκονται στο στάδιο της επαναφοράς τους σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο Αυστριακός τερματοφύλακας βρίσκεται λίγο πιο πίσω.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: “Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Η προπόνηση επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής, ενώ περιελάμβανε και τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού.

Οι Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα, που ανέβασαν ακόμη περισσότερο ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα (αμφότεροι από αύριο θα δοκιμάσουν να μπουν –σταδιακά- σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης), ενώ ο Φάμπιαν Έμαν, από την πλευρά του, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Τόσο αύριο, Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»”.

To Top