ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβαίνει επίπεδο ο Άρης, γίνονται επενδύσεις σε όλους τους τομείς!

“Κλεάνθης Βικελίδης”, Νέο Ρύσιο, ομάδα, ιατρικός τομέας. Σε όλους του τομείς του Άρη γίνονται επενδύσεις με στόχο ο σύλλογος να ανέβει επίπεδο και να πλησιάσει ευρωπαϊκά στάνταρ.

H επιθυμία του Θοδωρή Καρυπίδη ξεκάθαρη και αποτυπώνεται με πράξεις. Ο Άρης έχει ανάγκη από το να κάνει βήματα προόδου και αυτά σιγά-σιγά γίνονται.

Ολική ανακαίνιση του “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να πάρει το “πράσινο φως” από την UEFA για την φιλοξενία ευρωπαϊκών αγώνων, αλλαγή γηπέδων στο Νέο Ρύσιο, τη στιγμή που πέρσι είχε ήδη γίνει μία επένδυση κοντά στις 300.000 ευρώ με την ανακαίνιση των κτιρίων, την δημιουργία νέου ως χώρου εστίασης και την επίσης ολική ανακαίνιση του γυμναστηρίου με την αγορά μηχανημάτων και όχι μόνο.

Μάλιστα, θα γίνει και μία επένδυση ύψους 100.000 ευρώ στον ιατρικό τομέα. Αγορά μηχανημάτων και στελέχωση προσωπικού, για να έχουν την καλύτερη δυνατή πρόληψη και αντιμετώπιση σε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Το Χαριλάου εκσυχρονίζεται! Θα είναι το πρώτο γήπεδο στην Ελλάδα με φωτισμό LED, με το συνολικό κόστος του έργου να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

To νέο λεωφορείο της ομάδας, μοιάζει… μικρό μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα, όμως είναι κι αυτό ένα δείγμα της αλλαγής νοοτροπίας που υφίσταται στον Άρη, όπου γίνονται επενδύσεις σε όλους τομείς.

Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να μην δεν υπολογίσει την αύξηση του αγωνιστικού μπάτζετ κατά 2.000.000 ευρώ, από τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική από την φετινή.

To Top