ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανεβαίνει επίπεδο το πόλο του Άρη

Αποφασισμένοι να επαναφέρουν σύντομα την ομάδα υδατοσφαίρισης στη φυσική της θέση,την Α1 δηλαδή,είναι οι διοικούντες του Αρη,με πρωτεργάτη τον παλιό πρωταθλητή της ομάδας και νυν έφορο Π.Καραγιάννη,συνεπικουρούμενο από το ισχυρό τιμ των βετεράνων αθλητών της ομάδας.

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν,κινήθηκαν ο έφορος της ομάδος και ο νεοπροσληφθείς προπονητής Μ.Γούναρης,ένα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου προπονητικά.

Η προτελευταία μέρα των μεταγραφών λοιπόν, επιφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη με ένα όνομα που αν μη τι άλλο κρούει τα θεμέλια της κατηγορίας και δε χρειάζεται καν επιβεβαίωση.

Με συντονισμένες λοιπόν κινήσεις και κάτω από άκρα μυστικότητα,ο Αρης συμφώνησε με τον μέχρι πρότινος φουνταριστό του ΝΟ Χίου στην Α1,Νίκο Ντούλο.

Ο Νίκος Ντούλος δε χρειάζεται συστάσεις,αλλά θα παραθέσουμε τις πιο σημαντικές στγμές της καριέρας του. Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα Νέων Ανδρών το 2001 στην Κων/πολη.

MVP της Α1 το 2008 με το σκουφάκι ΝΟ Χίου.Πρώτος σκόρερ της Α1 το 2010με ταοκ33συμμετοχές στην εθνική ομάδα ανδρών.Εχει παίξει επίσης στον ΝΟ Χανών την περίοδο 2011-2012.Κατόπιν μεταπήδησε ξανά στην ομάδα της Χίου. Π’ανω από 400 συμμετοχές σε αγώνες της Α1.

To Top