Ανεβαίνει ο Βεζένκοφ στις εκτιμήσεις για το ντραφτ του ΝΒΑ

Οι παίκτες από τα κορυφαία πανεπιστήμια του NCAA που θέλουν να μπουν στο φετινό ντραφτ του NBA έχουν ήδη αρχίσει να δηλώνουν την συμμετοχή τους. Μέχρι τις 26 Απριλίου έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι είναι γεννημένοι μετά το 1993. Ο Σάσα Βεζένκοφ ανήκει σε αυτή τη κατηγορία και παραμένει από τους αναλυτές ως επιλογή στην αρχή του β’ γύρου.

Σύμφωνα με το πιο έγκυρο σάιτ για το ντραφτ του ΝΒΑ, το Draft Express, ο παίκτης του Άρη βρίσκεται στο Νο35 του φετινού ντραφτ, παρότι ακόμα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή. Γενικότερα το όνομα του Βεζένκοφ “παίζει” σχεδόν σε όλα τα mock draft στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι βέβαιο ότι όσο περνάει ο καιρός, θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες αναφορές.

Πάντως στο μυαλό του παίκτη του Άρη δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι και προτεραιότητά του – για τη δική του εξέλιξη – είναι η παραμονή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ, αφού άλλωστε έχει την ευχέρεια βάσει κανονισμών να την αποσύρει περίπου 7-10 ημέρες πριν το ντραφτ του Ιουνίου.

To Top