Ανεβαίνει ο… κίτρινος πυρετός για ένα εισιτήριο!

Δυο και σήμερα… Η αντίστροφη μέτρηση για το Άρη-Ολυμπιακός ξεκίνησε. Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει από την Τρίτη και παρά την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, ο κόσμος δείχνει πως γι’ ακόμη μια φορά θα είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όλοι μιλούν για μια νέα αρχή.

 
Ήδη οι οπαδοί του Άρη έχουν αρχίσει να ζεσταίνονται νιώθοντας, πως η ώρα της… μετάλλαξης της ομάδας έφτασε και πως αρχής γενομένης από το Σάββατο ο Άρης θα κάνει μία νέα αρχή. Άλλωστε και η αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη φαίνεται πως θα συσπειρώσει τον κόσμο ο οποίος το τελευταίο διάστημα αναζητούσε να δει να πραγματοποιείται ένα «ηλεκτροσόκ» στους κίτρινους.

Η κίνηση συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί από σήμερα το απόγευμα.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από το ARIS MOBILE (καθημερινά θα διατίθενται από τις 10 το πρωί ως τις 14:00 και από τις 17:30 ως τις 21:00). Η τιμή τους είναι: Για τις θύρες 1,3 και 4 θα κοστίζουν 15 ευρώ, για τις θύρες 2,5 και 6 το κόστος είναι 25 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ και για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 60 ευρώ. Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από το www.arisfc.gr μέσω της υπηρεσίας e-ticketing. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω της διεύθυνσης:
(http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )
Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας print at home. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 318463 στο ARIS MOBILE».

 

 

To Top