ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβαίνει ο “κίτρινος πυρετός”! Ουρές στα εκδοτήρια στο Κλεάνθης Βικελίδης…

Ουρές σχηματίζονται από το πρωί στα εκδοτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο οι φίλαθλοι του Άρη να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον βραδινό αγώνα κόντρα στην Γκόμελ. Η στήριξη του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη με στόχο να γίνει το πρώτο βήμα της πρόκρισης.

Χέρμαν Μπούργος και Μπράιαν Νταμπό μίλησαν χθες για τη σημασία της βοήθειας του κόσμου, ενώ και ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε σαφές μήνυμα στην δήλωσή του τονίζοντας: “Τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων μας. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να είναι γεμάτο. Να έχει παλμό, ένταση και ενθουσιασμό. Να είναι η ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε στην έδρα μας. Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Επιβάλλεται, λοιπόν, το γήπεδό μας να είναι γεμάτο και ο κόσμος να μεταδώσει την θετική του ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση”.

Πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ Άρης είχε επισημάνει εμφατικά: “Οι χιλιάδες των φιλάθλων μας θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια το βράδυ της Πέμπτης. Και θα είναι τόσο δυνατή που το «ωστικό κύμα» θα δώσει στους παίκτες του Χερμάν Μπούργος την ώθηση που χρειάζονται για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης. Πλησιάζει η ώρα που θα τραγουδήσουμε ξανά, όλοι μαζί, το αγαπημένο μας σύνθημα… «Αρειανάρα ξέρεις ότι…» και θα ακουστεί σε κάθε άκρη της Ευρώπης”!

Όλοι γνωρίζουν τη σημασία ενός γηπέδου που θα ξεχειλίζει από παλμό και θετική ενέργεια για την κιτρινόμαυρη ομάδα και θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια ομάδα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

To Top