Ανεβαίνει ο κίτρινος… πυρετός σε όλη την πόλη και όχι μόνο!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε και ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να βρεθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας. Ο κίτρινος πυρετός σε όλη την πόλη και όχι μόνο ανεβαίνει!

Τα εισιτήρια είναι προς διάθεση από την Δευτέρα. Οι φίλαθλοι του Άρη γνωρίζουν τη σημασία της νίκης και ετοιμάζονται να αποτελέσουν τον… 12ο παίκτη της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (03/02) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ’ ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο (02/02) το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html«.

To Top