ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβαίνει ο… πυρετός! “Φεύγουν” τα εισιτήρια για το Άρης-ΑΕΚ

Ανεβαίνει ο… κίτρινος πυρετός! “Φεύγουν” τα εισιτήρια για το Άρης-ΑΕΚ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου άρχισε από την Δευτέρα και ήδη όπως όλα δείχνουν το Κλεάνθης Βικελίδης θα γεμίσει ασφυκτικά.

Ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να παραδώσει μαθήματα υπεροχής, μεγαλείου, συμπεριφοράς και μαζικής παρουσίας, σε πείσμα όλων εκείνων των “μηχανισμών” απαξίωσης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας!

Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο άρθρο ο Άρης είναι 4ος στα εισιτήρια με σύνολο 92.804 στα μέχρι τώρα παιχνίδια του, πάνω από τον Παναθηναϊκό και το Σάββατο εάν “κόψει 10.314 συν ένα παραπάνω προσπερνάει και την ΑΕΚ (έχει 103.118 εισιτήρια) και θα βρεθεί στην 3η θέση πανελλαδικά!

Νούμερο που με βάση την σημασία του αγώνα και τον ξεσηκωμό του κόσμου θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ, μια και το Σάββατο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά με τους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

15 ευρώ στις Θύρες 1, 3

20 ευρώ στις Θύρες 4, 6

25 ευρώ στη Θύρα 2

35 ευρώ στη Θύρα 9

50 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)

150 ευρώ στα VIP

Για λόγους ασφαλείας στο παιχνίδι αυτό δεν θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια. Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00). Την ημέρα του αγώνα από τις 10:00, ενώ από τις 13:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

* Διαδικτυακά τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη (27/02) https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2018-2019/».

 

To Top