ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβαίνει o Παυλίδης – Τα νέα της σημερινής προπόνησης

O Μπάμπης Παυλίδης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος του Άρη κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Όπως ενημέρωσε το σάιτ του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (07/02, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

O Μπάμπης Παυλίδης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Στον αντίποδα, ο Πέτρος Μπαϊμάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα (ο 26χρονος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από μια φλεγμονοπάθεια στη δεξιά ωμοπλάτη).

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα απουσιάσει και πάλι ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης (θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία μέρα της ποινής του).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ για την Πέμπτη (04/02) υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση”.

To Top