ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβαίνει στα 3-5 Πηγάδια ο Γκάνεα, ακολουθούν άλλοι έξι ποδοσφαιριστές

Πέραν του Κρίστιαν Γκάνεα ο οποίος αναμένεται σήμερα να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στα 3-5 Πηγάδια, υπάρχουν και άλλοι έξι ποδοσφαιριστές που είναι πιθανόν να βρεθούν στο μέρος όπου προπονείται ο Άρης.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια – Ειδική Συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Είναι οι νεαροί Μαρμαρίδης και Τσαγκαλίδης, υπό προϋποθέσεις ο δεύτερος, καθώς χθες έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο, με την ομάδα του τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στην Καβάλα, ενώ θα ανέβουν και τέσσερις νεαροί από την Κ19 του Άρη προκειμένου να υπάρχουν πλέον αρκετά πρόσωπα για να μπορεί ο Άκης Μάντζιος να κάνει πιο εύκολα την προπόνηση. Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε και κάποια ακόμα προσθήκη της τελευταίας στιγμής στους πιτσιρικάδες που έρχονται από την Κ19 στο Βέρμιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των κίτρινων.

Αυτή τη στιγμή στα 3-5 Πηγάδια είναι 19 ποδοσφαιριστές, οι δύο εκ των οποίων είναι οι τερματοφύλακες Κουέστα και Σιαμπάνης, οι δύο είναι αυτοί που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα (Τζέγκο και Ρόουζ), οπότε δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός ποδοσφαιριστών για να μπορέσει να κάνει κανονικό διπλό ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

To Top