Ανεβαίνουν οι μετοχές του Βεζένκοφ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κερδίζει θέσεις στο φετινό ντραφτ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να έχει δηλώσει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για το ΝΒΑ και να έχει στο μυαλό του να παίξει στην Ευρώπη για άλλη μία χρονιά, στον Άρη ή κάπου αλλού, ωστόσο οι μετοχές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ολοένα ανεβαίνουν.

Στο χθεσινό “mock draft” (εκτιμήσεις για τους παίκτες που θα επιλεγούν) του πιο πιο έγκυρου σάιτ για το ντραφτ του ΝΒΑ, Draft Expesss ο παίκτης του Άρη έχει φτάσει στο Νο36 για το ντραφτ του 2015.

Βρίσκεται στην αρχή του β’ γύρου. Υπενθυμίζεται πως όλοι οι παίκτες που επιλέγονται στον α’ γύρο έχουν εγγυημένο τριετές ή τετραετές συμβόλαιο με τις ομάδες του ΝΒΑ. Στόχος του Βεζένκοφ είναι προφανές ότι θέλει να είναι στον α’ γύρο, ίσως και στις πρώτες 14 θέσεις (λότερι πικ), οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένει έναν ακόμα χρόνο.

Βέβαια, τα στατιστικά που έχει φέτος με τον Άρη είναι εκπληκτικά και το ότι είναι σε μια λίγκα σαν την ελληνική πρώτος σκόρερ, πρώτος σε αξιολόγηση και δεύτερος ριμπάουντερ, κάθε άλλο παρά απαρατήρητο περνάει στους αναλυτές του ντραφτ του ΝΒΑ.

To Top