ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβασμένη ψυχολογία κι ανάσες πριν από την αλλαγή σελίδας, αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Άλαν Πάρντιου

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν σήμερα ρεπό, παίρνουν τις σχετικές ανάσες με δεδομένη την ανεβασμένη ψυχολογία και από αύριο ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 18/09, 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης).

Η κιτρινόμαυρη ομάδα έδειξε ότι ξεπέρασε την κρίση που προκάλεσε η ανώμαλη προσγείωση στο Αγρίνιο και η ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ήταν μια κομβικής σημασίας νίκη που δίνει την απαιτούμενη ηρεμία για την αλλαγή φρουράς στον πάγκο της ομάδας. Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες και ενημερώνετε για την ομάδα του Άρη που θα αναλάβει το τιμόνι της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να πιάσει δουλειά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ, τελικά ο 61χρονος προπονητής θα έλθει στη Θεσσαλονίκη αύριο Τετάρτη για να επικυρώσει την συμφωνία με τον Άρη και να πιάσει δουλειά, γυρνώντας σελίδα στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει απόγευμα και είναι πιθανό ο Άλαν Πάρντιου να προλάβει να γνωρίσει τους νέους του παίκτες για πρώτη φορά.

 

To Top